Search
Close this search box.
imperial logo

50 Χρόνια IMPERIAL HELLAS

Πορεία πέντε δεκαετιών (1971-2021) στην ασφαλιστική αγορά γιορτάζει φέτος η IMPERIAL, μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, που από το 2009 έως σήμερα λειτουργεί ως Μεσίτης Ασφαλίσεων μέσω της Imperial Insurance.

Η Imperial μέσα από την ανθρωποκεντρική κουλτούρα, την καινοτομία και την ανάπτυξη μακροπρόθεσμων συνεργασιών, έχει δημιουργήσει αξίες – πρότυπα για την ασφαλιστική αγορά, όπως η αξιοπιστία, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός απέναντι στους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της.

Tα τελευταία δεκαπέντε αυτά χρόνια, η IMPERIAL, μέσω των συγγενών εταιρειών της, Imperial Claims Services και Imperial DEKRA, έχει επεκτείνει με ιδιαίτερη επιτυχία τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης ζημιών και απαιτήσεων, νομικής προστασίας και επιθεώρησης οχημάτων, τόσο για λογαριασμό ελληνικών όσο και αλλοδαπών ασφαλιστικών εταιρειών, εταιρειών leasing και τραπεζικών οργανισμών.

Ο Πρόεδρος της Imperial Hellas Γεώργιος Τζανής, ευχαριστεί από καρδιάς τους πελάτες και τους συνεργάτες της Imperial για την εμπιστοσύνη τους, όλα αυτά τα χρόνια της δραστηριότητάς της στον ασφαλιστικό κλάδο. Εμείς, στην Imperial Hellas συνεχίζουμε με το ίδιο όραμα, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες, για να παρέχουμε ασφαλιστική υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς της ιδιωτικής ασφάλισης.

Imperial Insurance

Imperial Insurance Mεσίτες Ασφαλίσεων, ιδρύθηκε το 1971 από τον αείμνηστο Σάββα Τζανή και εξειδικεύεται στις γενικές ασφαλίσεις με κύριους τομείς ασφαλιστικής δραστηριοποίησης, σε μακροχρόνια βάση, τους κλάδους περιουσίας (ασφάλιση κατοικίας – σπιτιού), αυτοκινήτων και στόλου οχημάτων, την ασφάλιση μεταφορών φορτίων και ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης.

Το 2021, είναι χρονιά ανανέωσης και ψηφιοποίησης των εσωτερικών διαδικασιών, καθώς και του μοντέλου λειτουργίας της, μέσω της δημιουργίας της νέας ιστοσελίδας imperial.gr με την παροχή πλατφόρμας πολυτιμολόγησης και αγοράς online ασφάλισης αυτοκινήτου για τον τελικό καταναλωτή, με προοπτική να επεκταθεί στο σύντομο μέλλον στην παροχή δυνατότητας ασφάλισης κατοικίας online.

Επίσης, μέσα στο 2021 η Imperial σύναψε νέες συνεργασίες για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων με γνωστές και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες: Interasco, Ηellas Direct και ΕΥΡΩΠΗ, που προστέθηκαν στις ήδη υπάρχουσες NP Aσφαλιστική, ΑΙG, Εθνική Ασφαλιστική και ΕRGO, καθώς επίσης, ανέπτυξε νέες συνεργασίες για την ασφάλιση στόλου οχημάτων και την ασφάλιση αλλοδαπών.

Διαχρονικός στόχος της Imperial, παραμένει μέσα από το έργο της να επικοινωνήσει στην πράξη την τεράστια σημασία της ιδιωτικής ασφάλισης και να παρέχει στους ασφαλισμένους της, ιδιώτες και επιχειρήσεις, άριστες ασφαλιστικές υπηρεσίες, επικεντρώνοντας στην όσο το δυνατόν πληρέστερη ασφαλιστική τους κάλυψη για την προστασία των συμφερόντων τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην διαρκή υποστήριξη τους σε περίπτωση επέλευσης ασφαλιστικού κινδύνου και αξιοποιώντας στο έπακρο την εξειδίκευση και εμπειρία που διαθέτει στην ελληνική και διεθνή ασφαλιστική αγορά σε σχέση με τον τομέα της διαχείρισης ζημιών και απαιτήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της Imperial Insurance, www.imperial.gr

Ιmperial Claims Services

Η εξειδίκευση στον διακανονισμό ζημιών και τη διαχείριση απαιτήσεων είναι για την Imperial βασική υπηρεσία με πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας και έχει προσαρμόσει τις υπηρεσίες της σε όλες τις αλλαγές στη διαχείριση ζημιών, που έχουν επέλθει είτε από το νόμο είτε από τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.

Η ICS ήταν και συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος σε ορισμένες από αυτές τις αλλαγές, ως η πρώτη εταιρεία διακανονισμού και διαχείρισης απαιτήσεων στην Ελλάδα, που προσέφερε στους πελάτες της μια online πλατφόρμα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο 24/7 της πορείας των ζημιών των πελατών της.

Δίνοντας έμφαση στην συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση των συνεργατών μας και των διακανονιστών ζημιών, επί των εξελίξεων της νομοθεσίας και της νομολογίας και συμμετέχοντας σε διεθνή συνέδρια για τα διεθνή τροχαία ατυχήματα, η ICS διαθέτει την τεχνογνωσία και εμπειρία για την βέλτιστή διαχείριση των χαρτοφυλακίων ζημιών των πελατών της, δίνοντας τις καλύτερες λύσεις στην ασφαλιστική αγορά στον τομέα του outsourcing στην διαχείριση απαιτήσεων.

Επίσης, η ICS είναι η πρώτη εταιρεία διακανονισμού ζημιών που έχει διακριθεί για τις διαδικασίες και τα συστήματα της διαχείρισης ζημιών και έχει λάβει πιστοποιήσεις ISO για τις υπηρεσίες διακανονισμού ζημιών, ενώ συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, με τους δύο μεγάλους και εγνωσμένου κύρους διεθνείς οργανισμούς διακανονισμού ζημιών, την DEKRA Claims & Experts Services και την INTEREUROPE A.G.

Η ICS, κατέχει σήμερα ηγετική θέση στη περιοχή των Βαλκανίων μέσω των εταιρειών της σε Ελλάδα, Ρουμανία και Αλβανία, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη περισσότερων από 300 ασφαλιστικών εταιρειών, οργανισμών και εταιρειών που την έχουν διορίσει αντιπρόσωπο ζημιών ή ανταποκριτή τους για εγχώριες και διεθνείς ζημίες αντίστοιχα.

Με In House νομικό τμήμα, με την δική της ομάδα πραγματογνωμόνων και τεχνικών συμβούλων, με εσωτερικό τμήμα ανίχνευσης και καταπολέμησης της απάτης, καθώς και ξεκάθαρες και σαφείς διαδικασίες διαχείρισης ζημιών, η Imperial Claims Services είναι σε θέση να χειριστεί οποιοδήποτε τύπο ζημιών και απαιτήσεων (σύνθετες ή απλές) και να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες της για διακανονισμό από την ανακοίνωση της ζημίας έως την οριστική διευθέτηση αυτής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site www.imperialclaimsservices.com

Imperial Dekra

Imperial, μέσω της αποκλειστικής της συνεργασίας με τη DEKRA, της μεγαλύτερης εταιρείας επιθεώρησης οχημάτων παγκοσμίως, προσφέρει υπηρεσίες επιθεώρησης και ελέγχου μεταχειρισμένων οχημάτων και συνεργείων, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες πώλησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων. Επιθεωρώντας περισσότερα από 8.000 αυτοκίνητα το χρόνο, είναι σήμερα η μεγαλύτερη και εγκυρότερη εταιρεία ελέγχου μεταχειρισμένων στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site: www.imperial-dekra.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Επικοινωνία