Search
Close this search box.
imperial logo

Ιδιώτες

Ασφάλεια Υγείας

yOUR rELIABLE PARTNER

Τα τελευταία χρόνια λόγω της αποδόμησης του δημοσίου συστήματος υγείας οι Έλληνες στρέφονται όλο και περισσότερο σε ιδιωτικά προγράμματα υγείας. Επειδή τα εισοδήματα μας πλέον είναι περιορισμένα και οι παροχές της πολιτείας σε υπηρεσίες περίθαλψης μειωμένες η σύναψη ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου εξασφαλίζει σε εμάς και την οικογένεια μας ότι σε περίπτωση ασθενείας θα έχουμε την αναγκαία φροντίδα. Οι άνθρωποι του γραφείου μας συζητούν μαζί σας, αναλύουν τις ανάγκες σας και σας συμβουλεύουν να επιλέξετε είτε ήδη υπάρχοντα ασφαλιστικά πακέτα είτε προσωποποιημένες λύσεις που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Στην ασφαλιστική αγορά υπάρχουν ευέλικτα προγράμματα με χαμηλό κόστος που μπορούν να σας διασφαλίσουν ότι σε μία δύσκολη στιγμή θα έχετε άμεσα ιατρική περίθαλψη. Η εμπειρία ετών έχει δείξει ότι συχνά σοβαρές ασθένειες ή ατυχήματα δεν μπορούν εύκολα να καλυφθούν από τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Τα προγράμματα υγείας διαφοροποιούνται αρκετά από εταιρεία σε εταιρεία σε επίπεδο παροχών αλλά γενικά καλύπτουν:


1.Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη: Στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορείτε να εντάξετε αποζημιώσεις για έξοδα που αφορούν σε αμοιβές γιατρών, φαρμακευτική αγωγή και διαγνωστικές εξετάσεις. Πολλές εταιρείες συνεργάζονται με συγκεκριμένα νοσηλευτικά ιδρύματα και κέντρα εξετάσεων. Για το τι ακριβώς ορίζεται σε περίπτωση που επιλέξετε να επισκεφθείτε μη συμβεβλημένο γιατρό πρέπει να γνωρίζετε τι ακριβώς αναφέρει το συμβόλαιο σας.

2. Νοσοκομειακή περίθαλψη: Καλύπτονται οι δαπάνες των ιδιωτικών θεραπευτηρίων εάν χρειαστεί να νοσηλευτείτε. Καλύπτεται το κόστος της διαμονής στο νοσοκομεία, τα έξοδα επεμβάσεων, γιατρών κλπ.

3. Επίδομα νοσηλείας.

4. Επίδομα Τοκετού.

5. Επίδομα σε περίπτωση συμμετοχής άλλου ασφαλιστικού φορέα.

6. Υγειονομική μεταφορά ασθενούς.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι οι επιλογές για τους ασφαλισμένους είναι πάρα πολλές. Υπάρχουν προγράμματα που  καλύπτουν έξοδα μόνο σε περίπτωση νοσηλείας του ασφαλισμένου και προγράμματα που καλύπτουν μόνο επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα. Υπάρχουν και ολοκληρωμένα πακέτα. Επίσης στα περισσότερα προγράμματα προβλέπονται εκπτώσεις σε περίπτωση ασφάλισης μελών οικογένειας ή σε περίπτωση που υπάρχει ασφάλιση και σε άλλο κλάδο στην ίδια εταιρεία.


Τι πρέπει να ξέρετε:

– Υπάρχουν ατομικά και ομαδικά προγράμματα.
Οι ασφαλίσεις υγείας αφορούν ατομικά προγράμματα υγείας αλλά και ομαδικά ασφαλιστήρια που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και αποτελούν πρόσθετη παροχή της επιχείρησης στους εργαζόμενους. Οι καλύψεις των ομαδικών προγραμμάτων είναι αρκετά περιορισμένες σε σχέση με τα ατομικά συμβόλαια – όσον αφορά τις δαπάνες για νοσηλεία και τις επισκέψεις σε γιατρούς- και συνήθως τα δύο συμβόλαια αλληλοσυμπληρώνονται για να δημιουργήσουν ένα πλήρες ασφαλιστικό πακέτο.

– Διάρκεια Συμβολαίων 
Τα περισσότερα προγράμματα στην αγορά είναι πλέον ετήσιας διάρκειας και έχουν μειωμένο κόστος, καθώς είναι πλέον πολύ λίγες οι εταιρείες που διαθέτουν ακόμα ισόβια προγράμματα. Πρέπει ωστόσο να γνωρίζετε ότι τα συμβόλαια ανανεώνονται κάθε χρόνο με δυνατότητα μάλιστα μονομερούς τροποποίησης των όρων από την πλευρά της ασφαλιστικής εταιρείας.  Ενημερωθείτε από τον ασφαλιστή σας για το τι ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες για να επιλέξετε το συμβόλαιο που σας ταιριάζει.


Ενδεικτικά ένα  οικογενειακό πρόγραμμα ετήσιας διάρκειας έχει τα παρακάτω ασφάλιστρα:


ΗλικίαΆνδρες – Γυναίκες

3 μηνών  –  17 ετών

(μόνο σαν εξαρτημένα μέλη)

€   230
18 ετών  –  40 ετών€   500
41 ετών  –  50 ετών€   600
51 ετών  –  60 ετών€   750
61 ετών  –  65 ετών€   900
  

Σε Οικογενειακό Πρόγραμμα καταβάλλονται ασφάλιστρα για τους δύο γονείς και η ασφάλιση των παιδιών, μέχρι και δύο (2) παιδιά, είναι δωρεάν.

Από το 3ο παιδί και πάνω καταβάλλεται επιπλέον ετήσιο μικρό ασφάλιστρο € 230 ανά παιδί.

Για τις μονογονεϊκές οικογένειες καταβάλλεται ασφάλιστρο ανά άτομο.

Ζητήστε προσφορά

Χρησιμοποιώντας την φόρμα μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε προσφορά από έναν ασφαλιστικό πράκτορα ή να μας πείτε τι σας απασχολεί. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!