Search
Close this search box.
imperial logo

Ιδιώτες

Imperial Insurance

+50 Χρόνια Δίπλα Σας

 

Οι άνθρωποι της Imperial Insurance Mεσίτες Ασφαλίσεων φέρουμε τεχνογνωσία και εμπειρία που απορρέει από την 50χρονη + πορεία μας στην ασφαλιστική αγορά.

 

Αξιοποιούμε την εξειδίκευσή μας και τεχνολογικά μέσα για να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους ασφαλισμένους που είναι αποτέλεσμα μελετών αναγκών και ανάλυσης δεδομένων.

 

Η ουσία και η φύση του έργου μας έγκειται στην προστασία όσων έχουν αξία για εσάς και στη βέλτιστη διαχείριση του κινδύνου μέσω της παροχής εξειδικευμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών βάσει των αναγκών σας και μια άριστη φιλική εξυπηρέτηση. Στο επίκεντρο των ενεργειών μας, σε όλο το φάσμα των διαδικασιών από τη σύναψη ενός ασφαλιστηρίου μέχρι την αποζημίωση, τίθεται πάντα ο άνθρωπος.

 

Η δραστηριοποίηση της Imperial Insurance στην ιδιωτική ασφάλιση ξεκινά το 1971, ότανο Σάββας Τζανής, νόμιμος εκπρόσωπος, από το 1959, στην Ελλάδα της Βρετανικής Ασφαλιστικής Εταιρείας RELIANCE MARINE Insurance Co, ιδρύει την “IMPERIAL HELLAS”, General Insurance Company SA (GG 63 / 6-2-1971 Report SA & LTD).

 

Η Imperial ήταν η πρώτη Ασφαλιστική Εταιρεία που συστήθηκε στην Ελλάδα με το Ν.Δ 400/1970.

 

Η ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΕΛΛΑΣ ΑΕΓΑ απέκτησε μια ξεχωριστή και πιστή πελατεία και διακρίθηκε για την αξιοπιστία και τη συνέπειά της στους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της. Υπήρξε μία από τις ισχυρότερες οικονομικά ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα σε σχέση με τους κινδύνους που αναλάμβανε να καλύψει, ενώ παρουσίαζε ανελλιπώς κερδοφόρους ισολογισμούς καθ’ όλη τη μακρόχρονη πορεία της.

 

Από το 2009, η ΙΜΠΕΡΙΑΛ δραστηριοποιείται ως Μεσίτης Ασφαλίσεων και ως εταιρεία διακανονισμού ζημιών. Επιπροσθέτως, εξετάζει επενδυτικές ευκαιρίες σε κλάδους στους οποίους θα μπορούσε να κατευθύνει τα πλεονάζοντα κεφάλαιά της και επιδιώκει την κατά το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας της.

 

Έχοντας υψηλή τεχνογνωσία στην ανάληψη κινδύνων και στη διαχείριση ζημιών η Imperial έχει διακριθεί στην ασφαλιστική αγορά για την πολύ καλή ποιότητα ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου με το χαμηλότερο δείκτη ζημιών (loss ratio) και για την άριστη και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών της με έμφαση στο να είναι δίπλα τους σε περίπτωση ζημίας προστατεύοντας κατά τρόπο δίκαιο και γρήγορα τα συμφέροντά τους.

 

Μέσω του εσωτερικού νομικού τμήματος της Εταιρείας μας που αποτελείται από διακεκριμένους δικηγόρους εξειδικευμένους στη διαχείριση ασφαλιστικών συμβάσεων, ιδίως κατά την επέλευση του ασφαλιστικού κινδύνου, η Imperial διακρίνεται επί 50 χρόνια στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών η οποία βασίζεται στην εντιμότητα, την εις βάθος γνώση του νομικού πλαισίου και της ασφαλιστικής πρακτικής καθώς και στην εξειδίκευση των ανθρώπων της στη διαχείριση ασφαλιστικών κινδύνων όταν επέλθουν.

 

Το 2008 ιδρύεται η συγγενής εταιρεία Διακανονισμού Ζημιών με διακριτικό τίτλο IMPERIAL CLAIMS SERVICES -Your Reliable Partner «ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΑΝΗΣ & ΣΙΑ» Ε.Ε.

 

Η μεγάλη επιτυχία της ΙΜΠΕΡΙΑΛ Α.Ε. τα τελευταία 10 χρόνια στον τομέα Διαχείρισης και Διακανονισμού Διεθνών Ζημιών αυτοκινήτων και όχι μόνο, η τεχνογνωσία που απέκτησε από τη συνεργασία της με τους δύο γνωστούς διεθνείς οργανισμούς διακανονισμού ζημιών DEKRA Claims &Experts Services και INTEREUROPE A.G και ο όγκος των εργασιών στον τομέα αυτόν επέβαλε τη δημιουργία χωριστής, ανεξάρτητης και εξειδικευμένης εταιρείας αποκλειστικά για διακανονισμούς ζημιών διεθνών και ελληνικών.

 

Τον Ιανουάριο του 2009 ιδρύεται στα Τίρανα Αλβανίας η IMPERIAL CLAIMS SERVICESAlbania και τον Μάρτιο του 2019 ιδρύεται στο Βουκουρέστι Ρουμανίας η IMPERIAL CLAIMS SERVICES Romania. Οι 3 εταιρείες προσφέρουν στην ασφαλιστική βιομηχανία εκπροσωπώντας πάνω από 300 ασφαλιστικές εταιρείες και οργανισμούς τις καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα διακανονισμού διεθνών ζημιών αυτοκινήτων και συναφείς υπηρεσίες εκτίμησης, έρευνας και ανάλυσης τροχαίων ατυχημάτων.

 

Από την ίδρυση της Εταιρείας μέχρι και σήμερα, η Imperial Insurance είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία και η οικογένεια Τζανή παραμένει ο μοναδικός μέτοχος της Imperial Insurance.

 

Ευχαριστούμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους σε όλα αυτά τα χρόνια της δραστηριοποίησής μας στον ασφαλιστικό κλάδο και συνεχίζουμε με το ίδιο όραμα χρησιμοποιώντας τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες να παρέχουμε ασφαλιστική προστασία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς του εμπορίου, της βιομηχανίας, της ναυτιλίας και των μεταφορών και του αυτοκινήτου.

Ζητήστε προσφορά

Χρησιμοποιώντας την φόρμα μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε προσφορά από έναν ασφαλιστικό πράκτορα ή να μας πείτε τι σας απασχολεί. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!